GDPR támogatott weboldal / áruház fejlesztés

Egy bizalomgerjesztő, könnyen kezelhető és modern weboldal ne azért legyen cél, mert szokás – hanem mert olyan ügyviteli, illetve marketing informatikai megoldás, ami belátható időn belül, számíthatóan, és biztosan megtérül. Egy webáruház vagy weboldal készítés során az első számú szempont, hogy méltóképpen mutassuk be az Ön vállalkozását. Ezáltal a potenciális ügyfél pontos képet kap a cég szolgáltatásairól, illetve termékeiről. Minden átadott munkánk egyedi design-nal rendelkezik, felhasználó- és mobilbarát, emellett pedig maximálisan megfelel a Google szabályzatának. Kollégáink számára a hivatásuk nem csak a munkájukat jelenti, így weboldal készítés során folyamatosan követjük az aktuális trendeket. Így minden esetben naprakész információkat tudunk szolgálni az új, illetve meglévő ügyfeleink számára.

Weboldal készítés, webáruház

Mikor az ügyfelek megnézik a weboldalunkat, nem mindegy, hogy mit látnak először. Az új ügyfelek szerzésében az egyik legfőbb tényező a cég arculata, megjelenése. Manapság minden cég számára érdemes kihasználni az internet nyújtotta lehetőségeket, hiszen egy jól megtervezett weblap vagy webáruház virágzó kapcsolatot alakíthat ki a potenciális ügyfeleivel.

Sokéves tapasztalat

Az eddig megvalósított jelentős projektjeinknek köszönhetően számos szálon kapcsolódunk a gazdaság szereplőihez – beszéljünk akár egyszerű webfejlesztési feladatokról, vagy bonyolult alkalmazásfejlesztési projektekről. Manapság egyre több cég keres meg minket abból kifolyólag, hogy rájön: ideje komolyan venni és kihasználni az online marketingben rejlő lehetőségeket. Rá kell ébrednünk, hogy a világ egyre inkább digitalizálódik, és aki nem lép időben, az lemarad. A legnagyobb probléma az, hogy a vállalkozások weboldalainak nagy része nem dinamikus, úgy kell elképzelni, mint egy prospektust. A korszerű weboldalak alkalmasak arra, hogy dinamikusan hozzunk létre vele tartalmakat, azonban a tartalom feltöltése inkább a weboldalszerkesztő milyenségében rejlik. Egy profi, könnyen kezelhető tartalomszerkesztővel weboldalunkat folyamatosan frissíthetjük, alakíthatjuk, ezáltal nem szükséges kisebb-nagyobb változtatásoknál horribilis összegeket kiadnunk.

Árajánlatkérő