Olvassa el kersőoptimalizálási megoldásaink

Egy weboldal látogatottságának növeléséhez, nem elég egy ergonomikus, keresőbarát weboldal, ennek érdekében más hatékony módszerek is elengedhetetlenek. Az egyik leghatékonyabb módszer a látogatottság növeléséhez a keresőoptimalizálás (más néven SEO). A keresőoptimalizálás egy folyamat, ahol az elsődleges cél nem a honlap látogatottságának növelése, hanem az, hogy a Google keresőjében, egy-egy adott kulcsszóra az organikus találatok között, az Ön weboldala minél előrébb szerepeljen. Egy keresőoptimailizálási folyamat minimum célja az, hogy egy-egy adott kulcsszóra a Google keresőjében az 1-20 organikus találat között legyen az Ön weboldala.

Miért éri meg, ha az Ön weboldala a Google keresőjében elöl van?

Ha az Ön weboldala a Google keresőjében elöl van, weboldala látogatóinak száma többszörösére emelkedhet. Minél több látogató érkezik az Ön weboldalára, annál több megrendelése lesz. Az online bevétele ezzel a lépéssel a többszörösére növekedhet.

Hogy néz ki egy keresőoptimalizálási folyamat a Webspecialistáknál?

Kulcsszómérés

Felmérjük, hogy milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni weboldalát az Ön tevékenységi körében. Első lépésként megnézzük, hogy mik azok a kulcsszavak, amik egyáltalán szóba jöhetnek. Felmérjük, hogy az adott tevékenységi körben, mik a legnépszerűbb és legrelevánsabb kulcsszavak. Majd elkezdjük különböző eszközökkel mérni, hogy mik a legjobban konvertáló kulcsszavak.

Google AdWords

Második lépésként létrehozunk egy AdWords fiókot. Az AdWords hirdetését úgy állítjuk be, hogy az első körben kiválasztott 50-100 kulcsszónál az Ön weboldala megjelenik a Google hirdetési találatai között.

Kulcsszó kiválasztás

Harmadik lépésként kiválasztjuk azt a maximum 10 kulcsszót, amire optimallizálni fogjuk oldalát. A legjobban konvertáló kulcsszavakat fogjuk kiválasztani. Folyamatos statisztikával mérni tudjuk, hogy mik azok a kulcsszavak, amikre keresve a legtöbb látogató érkezett oldalára.

Keresőoptimalizálás

Milyen eszközökkel optimalizáljuk oldalát?

  • A weboldalát keresőbaráttá és ergonomikussá alakítjuk(felhasználóbaráttá)Reszponzívvá (mobilbaráttá) alakítjuk weboldalát
  • Weboldalának tartalmát, szövegét is átalakítjuk keresőoptimalizálási szempontból
  • Releváns oldalakon helyezzük el weboldalának linkjét
  • Meta tageket alkalmazunk
  • Egyéb white hat módszereket alkalmazunk

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön weboldalának is át kell esni egy keresőoptimalizálási folyamaton, kérje egyedi ajánlatunkat.