Új hullámként érkeztek az online marketing világába a mobilapplikációk, amik kényelmesebbé teszik az életünket. Azonban nem csak a felhasználók számára hasznosak a különböző applikációk, hanem számos sikeres startup is egy applikációval épített vállalatbirodalmat.

iOS alkalmazás fejlesztés

Van egy jó ötlete és nem tudja kivitelezni? Keressen fel minket és mi megvalósítjuk az iOS rendszerében. A mobil alkalmazás lényege, hogy megfogjuk a közönség figyelmét. A mi csapatunk az, akik elkészítik és feltöltik a mobil alkalmazást. Az alkalmazások tesztelésébe szeretjük bevonni ügyfeleinket, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat, plusz funkciókat rögtön átlássuk. Ennek köszönhetően, folyamatosan nyomon tudják követni az alkalmazás fejlődését, így amennyiben a megrendelő picit más nyomvonalat követne lehetőségük van a változtatásokra. Ennek köszönhetően kizárólag olyan alkalmazás kerül ki az App Store-ba, ami már hibamentesen / tökéletesen működik. Széles körű szolgáltatásunk egyedülálló a mobil alkalmazásfejlesztés piacon, mert végigkísérjük az alkalmazás fejlesztést az ötlet szinttől, a megvalósításon át, egészen az App Store-ba való feltöltésig.

Android alkalmazás fejlesztés

Olyan világot élünk, ahol az alkalmazás fejlesztés jelenti a jövőt, mivel az Android a leggyorsabban fejlődő mobil alkalmazás. Azért kell a programozóinknak teljesen naprakészeknek lenniük, megtanulniuk a legújabb technológiákat és programozási nyelveket, követve a trendeket, ezzel válva az egyik legjobb alkalmazásfejlesztő csapattá. Csak a tökéletesen működő android mobil alkalmazás kerülhet ki a Google Play-re. A legmodernebb technológiákat használjuk, hogy ügyfeleink számára a tökéletes élményt tudjuk nyújtani. De természetesen itt is olyan használunk platformokat használunk, hogy az alkalmazások fejlesztése minél gyorsabban, tökéletesebben és használhatóan működjenek a megrendelő igényei szerint.

Windows alkalmazás fejlesztés

Az asztali operációs rendszer kicsinyített verziójaként alakították ki a Windows Phone-okat. Ezt az operációs rendszert tartják a vállalatok, cégek, vállalkozások az első számú a mindennapos használatban használt operációs rendszer a világ majdnem minden pontján. Windows Phone fejlesztőink sok tapasztalattal rendelkeznek az alkalmazások portolásában, migrálásában más platformokra, illetve asztali alkalmazásokra. Csapatunk ebben a szegmensben is csak és kizárólag a tökéletes Windows Phone alkalmazást tölti fel a Windows Phone Store-ba. Köszönhetően az agilis mobilfejlesztési módszertannak könnyen tudunk igazodni a folyamatosan változó igényekhez, ötletekhez, célokhoz, álmokhoz, és gondolatokhoz. Fiatalos csapatunk, nagy lelkesedéssel várja hívását! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy álmait alkalmazását a lehető leghamarabb valóra váltsuk.