Keresőoptimalizálás (SEO)

Egy weboldal látogatottságának növeléséhez, nem elég egy ergonomikus, keresőbarát weboldal, ennek érdekében más hatékony módszerek is elengedhetetlenek. Az egyik leghatékonyabb módszer a látogatottság növeléséhez a keresőoptimalizálás (más néven SEO). A keresőoptimalizálás egy folyamat, ahol az elsődleges cél nem a honlap látogatottságának növelése, hanem az, hogy a Google keresőjében, egy-egy adott kulcsszóra az organikus találatok között, az Ön weboldala minél előrébb szerepeljen. Egy keresőoptimailizálási folyamat minimum célja az, hogy egy-egy adott kulcsszóra a Google keresőjében az 1-20 organikus találat között legyen az Ön weboldala.

Hogy néz ki a keresőoptimalizálási folyamat a Webspecialistáknál?

Kulcsszómérés

Keresőoptimalizálás során felmérjük, hogy milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni weboldalát az Ön tevékenységi körében. A SEO Első lépéseként megnézzük, hogy mik azok a kulcsszavak, amik egyáltalán szóba jöhetnek. Felmérjük, hogy az adott tevékenységi körben, mik a legnépszerűbb és legrelevánsabb kulcsszavak. Majd elkezdjük különböző eszközökkel mérni, hogy mik a legjobban konvertáló kulcsszavak.

Google AdWords

A SEO második lépéseként létrehozunk egy AdWords fiókot. Az AdWords hirdetését úgy állítjuk be, hogy az első körben kiválasztott 50-100 kulcsszónál az Ön weboldala megjelenik a Google hirdetési találatai között.

Kulcsszó kiválasztás

A keresőoptimalizálás harmadik lépéseként kiválasztjuk azt a maximum 10 kulcsszót, amire optimallizálni fogjuk oldalát. A legjobban konvertáló kulcsszavakat fogjuk kiválasztani. Folyamatos statisztikával mérni tudjuk, hogy mik azok a kulcsszavak, amikre keresve a legtöbb látogató érkezett oldalára.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Milyen eszközökkel optimalizáljuk oldalát?
– A weboldalát keresőbaráttá és ergonomikussá alakítjuk (felhasználóbaráttá)
– Reszponzívvá (mobilbaráttá) alakítjuk weboldalát
– Weboldalának tartalmát, szövegét is átalakítjuk SEO szempontból
– Releváns oldalakon helyezzük el weboldalának linkjét
– Meta tageket alkalmazunk
– Egyéb white hat módszereket alkalmazunk

További szolgáltatásaink

Miért éri meg, ha az Ön weboldala a Google keresőjében elöl van?

Ha az Ön weboldala a Google keresőjében elöl van, weboldala látogatóinak száma többszörösére emelkedhet. Minél több látogató érkezik az Ön weboldalára, annál több megrendelése lesz. Keresőoptimalizálás (SEO) lehetővé teszi, hogy online bevétele ezzel a lépéssel a többszörösére növekedjen.

keresőoptimalizálás