Etikus hacking / online védelem

Cégünk etikus hacking / online védelem tevékenysége egy olyan komplex megoldást kínál, mely magába foglalja a teljes körű sérülékenység-menedzsmentet, minőségbiztosítást, incidenskezelést. A hagyományos információbiztonsági megoldásokat a mai kor növekvő biztonsági igényeinek megfelelően a teljes körű és incidens alapú megközelítéssel ötvözve dolgoztunk ki ezt a 3 pilléren álló menedzsment módszert.

online védelem

Miért létfontosságú a sérülékenység vizsgálat?

A sérülékenység vizsgálat kiinduló információt ad a kockázatok kezeléséhez, a védekezéshez, amely rámutat a rendszer gyenge pontjaira, a biztonsági réseire. Ezeken keresztül rosszindulatú támadók könnyedén okozhatnak akár végzetes, visszafordíthatatlan mértékű károkat. Célunk, hogy megelőzzük a bizalmas és nélkülözhetetlen adatok elvesztését, ellopását, illetve megakadályozzuk az ezekhez való illegális hozzáférést.

Megfelelő online védelem hiányában alábbi gyakori veszélyek fordulhatnak elő:

  • Versenytársak hozzáférhetnek adatbázishoz
  • Idegenek is betekintést nyerhetnek a belső levelezésbe
  • Adathalászok védettnek hitt információkat szerezhetnek meg
  • A cég honlapját módosíthatják

A legtöbb támadást úgynevezett bot programok végzik. Ezek a kis programok akár egyszerű Google keresésekkel, úgynevezett dorkok alkalmazásával sérülékeny oldalakat keresve feltérképezik a webet. Ha elérik céljukat, akkor a sérülékeny oldalt megfertőzik. Ezzel a módszerrel gyorsan terjedhetnek. Így online védelem hiányában a fertőzött weboldalak hálózatából a spam kiküldésén túl összehangolt támadásokat képesek indítani újabb célpontok ellen.

Mi is pontosan az etikus hacking / online védelem?

Az informatikai rendszereket sokféle veszély fenyegeti, például illetéktelenek bejelentkezhettek cégünk belső hálózatára, az ilyen illetve az ehhez hasonló incidensek gyakrabban előfordulnak, mint gondolnánk, előfordul, hogy az áldozatul esett célrendszeren legtöbbször nem is észlelik a behatolást, és az állandó benntartózkodást.

Webspecialisták etikus hacking / online védelem szolgáltatásának csapata olyan szakértők, akik az informatikai biztonságra specializálódottak.
Az etikus hacking során éles hacker támadás szimulációja történik. Ilyenkor szakértőink olyan módszereket alkalmaznak, amelyet egy esetleges támadó is felhasználhat valós és rosszindulatú betörési kísérleteik végrehajtásához, feltárva ezzel az esetleges gyenge pontokat.

Mi tudunk Önnek segíteni céljai elérésében, konzultáljon Velünk INGYEN!

Érdemesebb megfelelő intézkedésekkel a veszélyeket megelőzni, mint az esetleges bekövetkezés során az okozott károkat javítani.

AJÁNLATKÉRŐ