2016. Novemberében váltam eme remek csapat, de akár mondhatnám, hogy család tagjává. Életem első teljes munkaidős állása ez és nem is kívánhattam volna jobbat magamnak. Maximális bizalom és támogatás mellett csinálhatom azt, amit igazán szeretek. Folyamatosan fejlődhetek minden egyes projekttel, és bele vihetek egy kicsit saját magamból is az elkészült termékekbe.

Az informatika világával mai viszonylatban későn,14 évesen kezdtem megismerkedni. Középiskolásként találkoztam először a web fejlesztéssel, és rögtön éreztem, hogy ez az irány más, ez valóban olyan terület ahol kibontakozhatom. Érettségit követően, webfejlesztő-webprogramozó szakmát szereztem, majd főiskolai tanulmányaimat is szakirányúan folytattam mérnök informatikusi szakon és nem meglepő módon szakdolgozatom témája is a világhálóhoz és az online kereskedelemhez kapcsolódik.

Mint minden más területen manapság, a webes világban is folyamatosan jönnek az újabb és újabb trendek, és módszertanok. Ezek megismerése az a kaland, amit igazán szeretek a munkámban, a lehetőségek szinte végtelenek. Minden új ügyfél és projekt egy új kihívás, aminek én és csapatunk minden tagja örömmel áll elébe és mindig igyekszünk a maximumot nyújtani. Továbbá fontos feladatunknak tartom, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek abban, hogy vállalkozásukat online is felvirágoztathassák.