Szolgáltatások:

  • Logótervezés
  • Webdesign tervezés
  • Molinó / roll-up tervezés
  • Cégér tervezés
  • Szórólap tervezés
  • Egyéb grafikai elemek elkészítése

Arculati elemek / Márka / Grafika tervezés

Az arculati elemek / grafika tervezés meghatározó hatással vannak a cég jelenére és jövőjére. Ezért az arculattervezés területén stratégiai partneri szerepre törekszünk. Értelemszerűen az üzleti stratégia nem tartozik szorosan az arculattervezés területéhez, de minden arculattervezési projekt, amely nem egy jól megalapozott üzleti stratégia szolgálatában áll az csak kidobott pénz az ablakon. Egy sikeres stratégia kialakításához nélkülözhetetlen a marketing szempontok érvényesítése.

grafika tervezés,arculati elemek

A felhasználók a vizuális élményeik alapján alakítják ki az első benyomásukat, ezért szükségszerű, hogy a vállalkozás arculata a weboldaltól a névjegykártyáig, megfelelően átadja a cég üzenetét, illetve filozófiáját. Grafika tervezés során a leglényegesebb szempont a letisztult és megfelelően átlátható arculati elemek mellett az egyediség, hiszen a felhasználók tudatába mélyebben beépül egy kreatív vizuális arculati elem, mint bármilyen jól megfogalmazott tartalom. A Webspecialisták csapat tagjai a különböző továbbképzéseknek köszönhetően követik az aktuális trendeket, hogy minden esetben naprakész információkkal tudjanak szolgálni. Kollégáink számára a munka nem csak hivatás, hanem egyben a szenvedélyük is, így csak és kizárólag maximális minőségű munkákat adunk ki a kezeink közül.

Mi tudunk Önnek segíteni céljai elérésében, konzultáljon Velünk INGYEN!

Ha induló vállalkozása van és még nincs céges arculata, akkor ne halogassa tovább! Ne bízza a véletlenre Internetes megjelenését! Keresse fel kollégáinkat és céges arculatát helyezze egy profi grafikus csapat kezébe.

AJÁNLATKÉRŐ