MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Új hullámként érkeztek az online marketing világába a mobil applikációk, amik kényelmesebbé teszik az életünket. Azonban nem csak a felhasználók számára hasznosak a különböző applikációk, hanem számos sikeres startup is egy applikációval épített vállalatbirodalmat. Windows, Android illetve iOS mobil applikáció fejlesztés biztosított megfizethető árak mellett.

IOS MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

applikáció fejlesztés

Van egy jó ötlete és nem tudja kivitelezni? Keressen fel minket és mi megvalósítjuk az iOS rendszerében. A mobil alkalmazás lényege, hogy megfogjuk a közönség figyelmét. A mi csapatunk az, akik elkészítik és feltöltik a mobil alkalmazást. A mobil applikáció fejlesztés tesztelésébe szeretjük bevonni ügyfeleinket, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat, plusz funkciókat rögtön átlássuk. Ennek köszönhetően, folyamatosan nyomon tudják követni az alkalmazás fejlődését, így amennyiben a megrendelő picit más nyomvonalat követne lehetőségük van a változtatásokra. Ennek köszönhetően kizárólag olyan alkalmazás kerül ki az App Store-ba, ami már hibamentesen / tökéletesen működik. Széles körű szolgáltatásunk egyedülálló a mobil applikáció fejlesztés piacán, mert végigkísérjük az alkalmazás fejlesztést az ötlet szinttől, a megvalósításon át, egészen az App Store-ba való feltöltésig.

ANDROID MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

applikáció fejlesztés

Olyan világot élünk, ahol a mobil applikáció fejlesztés jelenti a jövőt, mivel az Android a leggyorsabban fejlődő mobil alkalmazás. Azért kell a programozóinknak teljesen naprakészeknek lenniük, megtanulniuk a legújabb technológiákat és programozási nyelveket, követve a trendeket, ezzel válva az egyik legjobb alkalmazásfejlesztő csapattá. Csak a tökéletesen működő android mobil alkalmazás kerülhet ki a Google Play-re. A legmodernebb technológiákat használjuk, hogy ügyfeleink számára a tökéletes élményt tudjuk nyújtani. De természetesen itt is olyan platformokat használunk, hogy a mobil applikáció fejlesztés minél gyorsabban, tökéletesebben és használhatóan működjenek a megrendelő igényei szerint.

WINDOWS MOBIL APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

applikáció fejlesztés

Az asztali operációs rendszer kicsinyített verziójaként alakították ki a Windows Phone-okat. Ezt tartják a vállalatok, cégek, vállalkozások az első számú a legkedveltebb operációs rendszernek a világ majdnem minden pontján. Windows Phone fejlesztőink sok tapasztalattal rendelkeznek az alkalmazások portolásában, migrálásában más platformokra, illetve asztali alkalmazásokra. Csapatunk ebben a szegmensben is csak és kizárólag a tökéletes Windows Phone alkalmazást tölti fel a Windows Phone Store-ba. Köszönhetően az agilis mobilfejlesztési módszertannak könnyen tudunk igazodni a folyamatosan változó igényekhez, ötletekhez, célokhoz, álmokhoz, és gondolatokhoz. Fiatalos csapatunk, nagy lelkesedéssel várja hívását! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy álmait alkalmazását a lehető leghamarabb valóra váltsuk.

AJÁNLATKÉRŐ