Elindult a Privilege Partners Zrt. IT divíziójának új szolgáltatása!
Mivel a világ elképesztő ütemben digitalizálódik, így hivatásunknak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet a megfelelő online megjelenés fontosságára. Így született meg az ötlet: miért ne látnánk el az embereket – legyen szó akár magánszemélyekről, vagy multinacionális vállalatok vezetőiről – azokkal az információkkal, amikre szükségük van annak érdekében, hogy elkötelezzék magukat a folyamatos fejlődés mellett?

Úgy döntöttünk, mindenkinek lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen részt vehessen egy weboldal, keresőoptimalizálás és marketing tanácsadáson – mivel hisszük, hogy ezekkel az információkkal a mai világban mindenképpen rendelkeznünk kell!

 

Miről is szól egy ilyen tanácsadás? Bontsuk elemeire!

 

1; Weboldal

Amennyiben Ön még nem rendelkezik weboldallal, elmondjuk, milyen szempontokra kell figyelnie, hogy a vásárlók / ügyfelek bizalmat szavazzanak a leendő honlapjának. Tanácsokat adunk azzal kapcsolatban, hogy termékeit / szolgáltatásait figyelembe véve hogyan, illetve milyen platformon szólítsa meg célközönségét annak érdekében, hogy konverziós rátája a lehető legmagasabb legyen.
Meglévő weboldal esetén szakértőink elemzés után közlik meglátásaikat – mind pozitív, mind negatív irányban.

2; Keresőoptimalizálás

Csapatunk nem híve az elavult linkkatalógusokba való feltöltésekre, mivel ez a fajta rendszer külföldi piacokon már tiltólistára került – hamarosan pedig Magyarországon is bevezetik. Ez azt jelenti, hogy a keresőben ezután nem fognak megjelenni azok a weboldalak / webáruházak, akik ezt a módszert választották – ami hatalmas bevételkiesést jelent számukra.
Szolgáltatásaink között szerepel még a kulcsszókutatás, a programkód átnézése és a mobil optimalizálás vizsgálata is. Természetesen a keresőoptimalizálás több összetevős munkafolyamat és akár 6-8 hónapig is eltarthat, így egyéb más online marketing megoldásokat ajánlunk ennek alkalmazása mellett.

3; Marketing

Első körben azt vizsgáljuk meg, hogy Ön jelenleg milyen platformokon hirdet.
A vizsgálat után láthatóvá válik, hogy milyen eszközökhöz nyúlhatunk, illetve milyen megoldásokkal finomíthatjuk a beállításokat – hiszen egy jól beállított kampány lehetővé teszi azt, hogy a befektetett pénzből ne csak kidobjuk az ablakon, hanem ténylegesen megrendelők érkezzenek belőle.
Online marketinges kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik például az Adwords, Adsense, Facebook, Instagram, Youtube, Etarget, stb.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és találkozhatunk egy személyes tanácsadáson projekt menedzsment irodánkban. Időpontot az info@webspecialistak.hu email címen, vagy a +36203103615-ös telefonszámon egyeztethet velünk. A túlzott érdeklődésre való tekintettel arra kérjük, hogy időben jelezze szándékát!

Kollégáink várják a hívását!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.